***

Veel hullem kui koroona…

… tundub olevat praegusel ajal see, et ma pesen oma tekke ja patju paar x nädalas. Või tähendab see, et ma postitan pilte sellest, kuidas mu voodiasjadel puudub voodipesu.

Kõige pealt aitäh! Aitäh, et te muretsete meie hügieeni pärast. Ma arvan, et hügieen on täiega oluline asi meie eludes ning alati tuleb ainult kasuks, kui ka teised sellepärast muret tunnevad. Te olete armsad! ❤️

On instas küsitud seda voodipesuvärki ja nüüd lahvatas ka perekoolis see leek. Kusjuures ma ei olnud ammu seal käinud ja käod on vahepeal täitsa toredaks muutunud. Miks, seda ma ei oskagi öelda, aga võibolla keegi teab vastust. 😀

Nii, asume siis asja kallale eks, et lisaks koroonastressile ei tekiks ka Jane-magab-ilma-voodipesuta-stressi, sest mina küll ei taha, et inimeste ainus tegevus karantiinis olles oleks oma peakese vaevamine selle üle, kas ma magan padjaga, millel on padjapüür ümber või kas mul lina ikka katab madratsit

Lina on meil alati voodis. Lihtsalt kus täpsemalt, see on iga hommik erinev. 😂 Ja ma üldiselt ei viitsi seda kunagi ka sirgeks tõmmata, kui ma voodis lösutan. Savi. Alles siis, kui voodi ära teen, teen ka selle korda.

Ma teen kõige pealt ausa ülestunnistuse – mul on tõesti voodis kaks paljast patja. Kokku on neid neli, aga kahel pole padjapüüri ümber. Vahel on nad kasutuses, mõnikord viskame nad kuskile.

Muidu on lihtsalt juhtunud nii lollakas kokkusattumus olema, et ma pildistangi täpselt sellisel ajal, mil mul tekikott või padjapüürid pesus on. Ja uskuge mind… kuigi ma tean, et ei usu ja te teate ise paremini, millal ma pesu pesen või ei, aga ma pesen iga jumala nädal tekke-patju-padjapüüre-tekikotti, sest et neli last…. Ja millegipärast juhtuvad peaaegu kõik nende õnnetused meie voodisse. Mis on julm. Sest ma olen närvihaige valmis. Sest mul on kõrini sellest pesu pesemisest. Vahet pole, et seda teeb masin.

Ja ma saan igakord kerge närvivapustuse, kui keegi tuleb jälle kommenteerima, et kas teee eiiii kasutagiiiiii voodipesuuuu vääääää, mis planeedilt te oletääää?!!!?

Esiteks – kas ma olen ainus, kellel on nagu vapsjee jumala savi kõigest sellisest? Et kui ma näen kellegi juures midagi eriskummalist või midagi sellist, mida ma ise ei teeks, siis ma ei viitsi hakata aru pärima, et miks, sest mul on savi?!! 😀 Vist jah.. Ma olen tegelikult lihtsalt kade, sest tahaks endale ka selliseid muresid. Päriselt.

Lükkame selle väite ka ümber, et Napsie tingimus on see, et me voodipesu ei kasutaks. Haha. Ma reaalselt sain naerukrambid, kui seda lugesin. Ma tegin Napsiega koostööd viimati…. eelmise aasta lõpp äkki? Ja siis oli ainus tingimus see, et jagaks koodi. 😀 Muud midagi. Ja nad saatsid mulle voodipesu. Milleks, kui seda kasutada ei tohi?

Aga jah – müsteerium sai põhjendatud. Loodetavasti saate kõik edaspidi südamerahus tududa ja oma elu vanaviisi jätkata. Me kasutame voodipesu. Ma luban. Väikese sõrme lubaduse annan!

Ja ma just taipasin, et need 7 minutit olid just kõige halvemini kasutatud minutid mu elu jooksul, aga avaldamata ma ka ei jäta. Äkki ikka on kuidagigi kasulik kellelegi. 😂

Pühh muskadele perekoolist. Te olete imelise arengu läbi teinud ❤️ musud-kallid-paid-päikest

Share this:

7 kommentaari

 1. B

  17. märts 2020 at 09:13

  Hahah, sa oleks pidanud ikka teisiti kirjutama. Kuulge, mul on 4 last 😂😂 kus ma selle raha võtan, et voodipesu osta 😅😅😅 äkki keegi saadab mulle 🤣

  1. Jane Almers

   17. märts 2020 at 06:00

   Ja ma lootsin, et keegi ei osuta sellele tähelepanu 😢 tegelt nii ongi…

 2. Sille

  17. märts 2020 at 12:32

  Tegelikult on see veider küll. Olen piisavalt vana, aga esimest korda elus näen, et keegi magab ilma voodipesuta. Aga samas, igal pere oma asi, kuidas magab. Tekkis su juttu lugedes lihtsalt üks küsimus, et miks sa voodipesu kuivatid ei kuivata. Hommikul pesu mainasse ja õhtuks on kuiv, saad voodisse tagasi panna. Ilma voodipesuta magamine on tõesti ebahügieeniline. Kui sa ei taha, et sind negatiivselt kommenteeritakse, ära pane postita siis selliseid pilte.

 3. Kats.

  18. märts 2020 at 11:08

  Ma pesin mingi 4 päeva tagasi voodipesusid. Padjakotid ja lina viitsisin panna tagasi peale, aga tekk on siiani kurvalt ilma tekikotita. Kõkab tõesti nii haigelt, kui ütlen, et ma ei viitsi seda suurt tekikotti sinna peale lapata, samas kui igasugu muud asjad saavad tehtud😂😂 ootan kuni tuhin peale tuleb ja siis panen tekikoti ka peale😀

 4. Kätu

  19. märts 2020 at 11:20

  Tegelt tekib küsimus kas inimestel polegi rohkem kui 1komplekt voodi riideid?? 🤔🤔

  1. Jane Almers

   19. märts 2020 at 02:59

   Mul on nt 3 komplekti, aga üks kõige lemmikum 😀

 5. K

  20. märts 2020 at 09:02

  Ma kyll ei postita pilte niimoodi avalikult, kuid kui mina meie voodi pesu vahetan, siis magame teinekord voodipesuta n2dal aega. Ma lihtsalt ei viitsi uut pesu voodisse panna, yks minu ebalemmikumaid koduseid toimetusi. Samas lapse voodis panen kohe alati uue pesu. Eks ta tsipa kare on linata magada, aga saab hakkama. 😀

Leave a Reply