Määratlemata

sügis on nii ilus!

Täpselt samamoodi nagu on suvi ilus, talv on omamoodi lummav ja kevad on tärkavalt kaunis, on ka sügis imeilus aastaeg. Ma olen viimaste päevade jooksul nii palju pildistanud, et ma lausa tahaks nutma hakkata. Miks? Sest mu peegelkaamera akulaadija kadus umbes kuu aega tagasi ära ja pildistada ma sellega ei saa. Pole siiani leidnud veel, kust ma uue saaksin. Praegu on nii ilusad värvilised puud igalpool ja ma pean seda jäädvustama oma telefoniga. 

Seega, sorri, et kvaliteet just ei hiilga, aga mul on imelik nii palju pilte kuskile fesarisse või instasse toppida. Siin ma aga ei tunne ei häbi ega piinlikust ja mark ka ei ole. 
Share this:

1 Comment

  1. Jaanika Malenšek

    6. okt. 2015 at 08:53

    Sügis on mu lemmik aastaaeg! Meil on hetkel siin nii ilus – kergelt udune, soojendav päike ja metsad, mis tasapisi muutuvad värviliseks. 🙂

Leave a Reply