Määratlemata

spring wishlist 🐞

Ilm on väljas nii suurepärane- päike särab taevas, temperatuur ei ole enam nii kõrge (vähemalt päevasel ajal) ja jopega on kohati nii palav olla. Kerge lumekiht on maas, kuid see ei heiduta üldse. Teeb meie Eestimaa veel ilusamaks kui ta seda juba on. 

Mida soojemaks aga ilmad lähevad ja mida rohkem aeg edasi läheb, seda enam meenub, et tulemas on kevad ja peale seda jälle see kauaoodatud suvi. Minu puhul on see normaalne, et talvel tahaks hirmsalt suve ja suvel tahaks veel hirmsamalt talve. Selline mõnus fiiling on hetkel ja tahaks oma riidekappi tuulutada virtuaalselt, ilusaid asju vaadata ja oma läpaka järjehoidjat täiendada. 

Niisiis ma võtsingi ette lehe, millega ma olen varasemalt koostööd teinud. Küll olen ma sealt saanud asju meesterahvale, midagi lastele ja ka endale. Üldiselt olen kõigega rahule jäänud, sest ma suudan igas asjas leida midagi positiivset ja toodet oma käe järgi muuta/kujundada. 

Tänases wishlisti postituses on kõik tooted pärit Dresslink.com lehelt (LINK). Kui ma surfan erinevatel netilehtedel ja vaatan meelepäraseid asju, kipun ma alatihti külastama esmajoones “whats new” rubriiki, sest seal on kõige uuem kaup. Kui mul väga igav on, siis vaatan ma üle ka erinevad kategooriad. 

Viimasel ajal on minu lemmikuteks kujunenud kõrge pihaga teksad, õhulised ja pikemad pluusid. Üldse tunnen ma end viimasel ajal palju naiselikumana. Tunnen, et olen väga ilus ja enesekindel. Eks kilode kadumisega on see üsna loomulik emotsioon.
Pluus (LINK)

Pluus (LINK)

Pluus (LINK)

Pluus (LINK)
Share this:

Leave a Reply