Määratlemata

solgutatakse nii et tolmab

Ohjeesus, ausalt ma ütlen. Mul nii koll ees juba. Nagu juba eelmises postituses mainisin, käisin täna arstilt tervisetõendit saamas. Küsisin veel arstilt lisaks üle, kas autokool saab ikka selle internetist kätte, sest mul endal puudub võimalus id-kaardiga kuhugi sisse logida. Jah, jah, jah. Vastus oli kindel jah. 

Läksin õhtul autokooli loengusse ja kurb tõsiasi, aga ei, autokool nii lihtsalt seda kätte ei saa. Mina pean neile selle e-mailile saatma. Johhaidii, kuidas ma seda teen, kui ma seda kuskilt kätte ei saa?! Ma olen selle pagana tervisetõendi pärast nii palju edasi-tagasi jooksnud, et ausalt on siiber juba.. Mida ma nüüd teen?!

Eesti.ee lehel mul seda ei ole kuskil.. sada korda läbi vaadatud. Paberivaba.ark.ee lehelt pidi saama menüüst “juhtimisõigus ja juhiload”, kuid login sinna sisse internetipanga kaudu ja mulle seal küll midagi sellist vastu ei vaata. 

Nüüd ma siin istun ja mõtlen, et kas ma pean jälle võõra arsti juurde jooksma (oma perearst puhkusel), kuhu ma tegelikult üldse minna ei taha. Arst iseenesest oli väga sõbralik ning mu endise perearsti tütar ja puha, aga noo mulle arstide juures kohes üldse ei meeldi.

Share this:

17 kommentaari

 1. Anonüümne

  17. aug. 2015 at 09:37

  Mul on juba juhiload käes, kuid arki lehel näitab küll kehtivat tervisetõendit.

 2. Jane Almers

  17. aug. 2015 at 09:39

  Kui load käes, siis näitab jah. Mul ju neid veel pole 😉

 3. Liis

  17. aug. 2015 at 09:39

  Portaal digilugu.ee äkki?

 4. kaie

  17. aug. 2015 at 09:42

  Digilugu.ee't laed alla. Sinna peab ka idkaardiga sisselogima. Endal eelmine nädal oli sama jama. Küsisin veel üle,et nüüd siis autokool näeb seda. Aga kui kooli kohale läksin õeldi,et pean ise meilile saatma.

 5. Jane Almers

  17. aug. 2015 at 09:44

  Asi ongi selles, et mul puudub võimalus id-kaardiga sisse logida. Perearstile ka mainisin, aga öeldi, et polegi tarvis, autokool ise saab selle sealt 😀

 6. Anonüümne

  17. aug. 2015 at 09:59

  No siis tuleb id-kaardi luger osta 😀 See ei maksa ju hingehinda.

 7. Anonüümne

  17. aug. 2015 at 10:32

  Autokool jh seda kätte ei saa. Muud võimalust pole kui lasta see arstil välja printida.

 8. Lizzy

  18. aug. 2015 at 01:34

  Nomaitea, saada siis autokoolile ka see link 😀 Või helista arstile, et ta saadaks sulle selle meilile.

 9. Jane Almers

  18. aug. 2015 at 08:48

  Pole pointi, kui id-kaardi koode mul pole 😀

 10. Jane Almers

  18. aug. 2015 at 08:50

  Kuna mu enda perearst puhkusel ja see, kelle juures ma käisin, asendab teda, siis on seal perearsti keskuses hullumaja hetkel. Eile oma silmaga nägin, kuidas kõned pidevalt kinni pannakse, kui keegi helistab, ukse taga nii palju inimesi. Arst rääkis ka, et neil nii kiire, et isegi kõnesid vastu võtta ei saa. Kõige etem ongi kohale roomata vist jälle 😀 Ma ühel korrl proovisin helistada, tulutult 😀

 11. Anonüümne

  18. aug. 2015 at 08:51

  Siis muretse need omale johhaidii!!

 12. Anonüümne

  18. aug. 2015 at 08:54

  Kui nii saamatu oled siis mis üldse sinna autokooli ronisid?Ei suuda ühte lihtsat tervisetõendit nüüd esitada??Juba teine postitus su tervisetõendi kohta..või kolmas:D Ma kujutan ette,varsti tulema hakkavaid postitusi,kui tropp sõiduõpetaja sul on ja kuidas sa sõita ei mõista ja muidugi sina ise selles süüdi pole. Nagu tavaliselt ju 😀

 13. Jane Almers

  18. aug. 2015 at 08:55

  Päriselt?! Selle peale ma ei tulnudki 😀

 14. Jane Almers

  18. aug. 2015 at 08:56

  Muidugi mitte.. kõik teised mu ümber on saamatud 😀

 15. Jane Almers

  18. aug. 2015 at 09:08

  Perearsti keskus saatis kirja, et autokooli polegi vaja tervisetõendit vaid lõpuks arki. Sõidutunnid kukuvad ilmselt ise sooritatult sülle 😀 Kes siin saamatu on 😀

 16. Siret Viidakas

  18. aug. 2015 at 07:33

  ID kaardi paroolid saab täiesti tasuta kätte politseijaoskonnast. Kuna elad Lasnamäel, siis punase tänava politseijaoskonnas saab koodid kätte väga kiiresti (eriti kui lähed päevasel ajal)

 17. Anonüümne

  18. aug. 2015 at 07:35

  Mind ei võetus sõidutundigi ennem, kui sõiduõpetaja arstitõendit nägi. Väga kahtlane jutt…

Leave a Reply