MÀÀratlemata

naistekas đŸŒŒ

Ma alustaks seda postitust kĂŒsimustega- kui tĂ€htis on teile NaistepĂ€ev? Kas tĂ€histate? Kui tĂ€htis on NaistepĂ€ev teie meestuttavatele? Teie hĂ€rrale?

Ma olen iga aasta ikka oma hĂ€rralt lilli saanud, ĆĄokolaadi ja ehk midagi suurematki (enam ei mĂ€leta, iga aasta midagi). Lilli meeldib mulle koguaeg saada, seda mees teab ja neid ma saangi- suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit seost kindla sĂŒndmusega. Siin kohal ei saa ma öelda, et suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit tĂ€htsust, sest iga elatud pĂ€ev on tĂ€htis. VĂ€hemalt minu jaoks. 

Kui on tulemas mingi tĂ€htpĂ€ev- aastapĂ€ev, sĂŒnnipĂ€ev, emadepĂ€ev ja kĂ”ik sellised pĂ€evad, siis mees on kĂŒsinud, et mida ma soovin. Minu peamine vastus on alati olnud LILLED. Mulle nii meeldivad punased roosid ja neid soovin ma igaks tĂ€htpĂ€evaks. Muud ei peagi olema, ainult lilled.

Sellel NaistepĂ€eval sain ma kolm roosi ja ma olin omadega laes- nii Ă”nnejunnis. 😀 Aga tegelikult ma ei tĂ€htsusta NaistepĂ€eva ĂŒle. Minu meelest on see nagu iga teine pĂ€ev kalendris. Üksteist peaksime ikka igapĂ€evaselt austama ja vÀÀrtustama- ole mees vĂ”i naine. 

Share this:

9 kommentaari

 1. Hanna Maiste

  10. mÀrts 2016 at 06:02

  Vau, sa oled vĂ€ga kena naine 🙂
  Loen su blogi juba ammu ja tore on vaadata, kuidas tĂŒdrukust naine on saanud.

 2. Jane Almers

  10. mÀrts 2016 at 08:56

  suuuuuuur aitĂ€h 🙂 nii hea meel seda lugeda!

 3. AnonĂŒĂŒmne

  12. mÀrts 2016 at 01:33

  Kas kellelgi veel laeb see blogi leht ĂŒlikaua?
  JÔuludest saadik, kui sul siin lehel lisavidinad olid(vilkuvad tuled jne, no ei saa normaalselt lehte avada, kÔik jookseb kokku ja peab nii kaua ootama, et leht avaneks.
  SeepĂ€rast kĂŒsingi, et kas kellelgi veel?

 4. Jane Almers

  12. mÀrts 2016 at 06:25

  Mul kĂ»ll kaua ei lae 🙂

 5. AnonĂŒĂŒmne

  12. mÀrts 2016 at 07:56

  Minul ei lae ĂŒldse kaua, isegi telefoniga avab suht kiiresti 🙂

 6. AnonĂŒĂŒmne

  12. mÀrts 2016 at 11:53

  Ja mul ka ei lae kaua. :)))

 7. AnonĂŒĂŒmne

  13. mÀrts 2016 at 12:38

  Telefonis laeb normaalselt, arvutis jookseb kokku ja ĂŒtleb, et ei saa skripti laadida vms.

 8. AnonĂŒĂŒmne

  14. mÀrts 2016 at 12:05

  Just! Mul ka telefonis laeb ilusti ja pole provleemi aga arvuti jooksutab alati kokku, sama pÔhjus et ei saa skripti laadida.

 9. Jane Almers

  14. mÀrts 2016 at 12:15

  Kurb kuulda, sest blogisse pole ĂŒhtegi vidinat laetud, mis vĂ”iks kokku jooksutada arvutit. Viimati oligi nende jĂ”ulutuledega ja isegi mina ei saanud korralikult blogile ligi, aga kui maha vĂ”tsin, lĂ€ks kĂ”ik endist viisi normaalselt edasi 🙂

Leave a Reply