Määratlemata

hot.ee teenused sakivad!

Ma olen juba pikka aega olnud hot.ee kasutaja. Ma olen selline inimene, et kui ma kord juba olen ühes kohas end sisse seadnud, siis eelistan võõrastest kohtadest eemale hoida. Ma ei kohane just kiirelt. Kui ma blogima hakkasin, pidin tegema endale gmaili ja sellegagi oli kole harjumatu ja lasin kõik kirjad ikka hot.ee’sse suunata- palju mugavam ja tuttav keskkond juba. 

Viimasel ajal toimub seal aga üks jama teise otsa. Küll ei salvesta kirjad kaustadesse ära.. Esmajoones mõtlen ma saadetud kirju. Teisel korral kirjutan pika kirja valmis, kui ma vajutan nuppu “saada”, hakkab leht laadima ja lõpuks viskab ette sellise pildi.


Teisel juhul on hot.ee lehele minnes jälle punase või rohelise kastikesega kiri, et toimuvad hooldustööd, mille käigus võib veebikeskkond olla aeglasem.. ja igast jama veel. Selles olukorras on mulle saadetud kirjad kaotsi läinud või õnneks mulle nad hiljem kohale jõudnud.. Kõige rohkem teeb närvi mustaks see, kui sa ootad kellegi tähtsat kirja ja kui see kiri jõuab, on ta tühi, sest hot teeb mingeid pagana hooldustöid jälle seal…

Üks hooldutöö teise otsa, aga paremaks ikka midagi ei muutu. Kogu see jama kestab seal edasi.. Tekib küsimus, mida kuradit nad seal hooldavad 😀

Share this:

6 kommentaari

 1. Anonüümne

  17. juuli 2015 at 11:03

  Oojaa, täpselt sama siin- nii harjunud hotiga,aga ausalt kaua võib 😀 Tuleb vist mujale kolida, paistab,et olukord ei muutu.

 2. Maria Emma

  17. juuli 2015 at 11:10

  Viimane gif on üks mu lemmikud :'D

 3. Kelly A

  17. juuli 2015 at 11:13

  Mina kasutan suhtlus.ee ,see on nende uuem versioon nagu ma olen aru saanud. Proovi seda , ehk see parem 😊

 4. Jane Almers

  17. juuli 2015 at 11:16

  Aahh.. ma üldse ei tahaks mujale kolida 😀 Nagu ma juba mainisin, siis ma ei kohane kiirelt ja uued ning võõrad asjad mulle üldse ei meeldi 😀

 5. Anonüümne

  17. juuli 2015 at 02:24

  Gmail on ikka paem. Ma tööandjana ei vaata esimese hooga neid kanditeerijaid, kes mingeid kummalis jai aadresse kasutavad. Hoti ei saa vahel vastustki saata, küll on täis postkast vms. Normaalne gmail on tasuta saadaval vähemalt 10 aastat, need kes pole suutnud seda programmi omandada….ma pole kindel kas nad meil tööprogrammidega ka hakkama saaksid.

 6. Anonüümne

  17. juuli 2015 at 04:01

  Üks tööandja ei ajaks sellist juttu 😀 Väga lame “olen tööandja” 😀

Leave a Reply